4 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗ ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ!

Βήμα 1ο... Δημιουργήστε μία βάση

Αρχικά, εφαρμόστε λίγο μέικ απ και μετά ελαφριά πούδρα σε σκόνη για να εξασφαλίσετε ότι η σκιά δε θα φαίνεται ανομοιογενής και άτονη και δε θα "χαθεί" από το βλέφαρό σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Βήμα 2ο... Χρώμα στα βλέφαρα

Επιλέξτε δύο σκιές της αρεσκείας σας και εφαρμόστε την πιο ανοιχτή ως βάση σε όλο το βλέφαρο απο τη γραμμή των βλεφαρίδων έως το φρύδι.


Βήμα 3ο...Χαρίστε έντονο χρώμα
Εφαρμόστε την πιο σκούρα σκιά από τη γραμμή των βλεφαρίδων έως το κόκαλο του ματιού δημιουργώντας ένα "τόξο". Εναλλακτικά για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό εφέ, μπορείτε να βρέξετε το βουρτσάκι και να τραβήξετε μια γραμμή από μια πιιο σκούρα απόχρωση κατά μήκος του ματιού κάτω από το κόκαλο και προς την εξωτερική γωνία σβήνοντας κοντά στις βλεφαρίδες.


Βήμα 4ο...Αναμείξτε..
Το μυστικό είναι να αναμείξετε απαλά τις αποχρώσεις δουλεύοντας με τα χρώματα ώστε να μειώσετε τις διαφορές που μπορεί να δημιουργηθούν ανάμεσα στις διαφορετικές αποχρώσεις, τον τόνο της επιδερμίδας αλλά και στις ίδιες αποχρώσεις. Για να πετύχετε ένα απόλυτα "δεμένο" αποτέλεσμα, περάστε με το πινέλο με απαλές αλλά ακριβείς ανοδικές κινήσεις με φορά προς τα έξω.

0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects