ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ...

Υλικά6 – 8 αχλάδια
½ μπουκάλι γλυκό άσπρο κρασί (π.χ. μοσχάτο)
½ φλ. τσαγιού ζάχαρη
½ κουταλάκι τζίντζερ τριμμένο
1 βανίλια
Χυμό από 2 λεμόνια
Για τη σάλτσα σοκολάτας
80 γρ. Σοκολάτα
4 κουταλιές γάλα
1 κουταλιά κονιάκ

Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα αχλάδια και τα περνάτε με το χυμό του ενός λεμονιού για να μην μαυρίσουν. Βάζετε σε κατσαρόλα το κρασί, τον υπόλοιπο χυμό, τη ζάχαρη και τα αρωματικά. Προσθέτετε και τα αχλάδι και τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 25 – 30 λεπτά. Βγάζετε τα αχλάδια από το σιρόπι και τα αφήνετε να κρυώσουν. Πριν τα σερβίρετε,..
 λιώνετε τη σοκολάτα, προσθέτετε το γάλα και το κονιάκ, ανακατεύετε και περιχύνετε τα αχλάδια.

0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects