ΠΟΙΟ ΤΖΙΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ???

Αν είσαι:
1)Κοντή και με κοντά πόδια: Τα τζιν σωλήνα ή τα ίσια έως τον αστράγαλο χωρίς ανοίγματα είναι ιδανικά για σένα. Έτσι, τα πόδια σου δείχνουν μακρύτερα, ενώ μπορείς εύκολα να τα κοντύνεις στα μέτρα σου. Απόφυγε τα παντελόνια καμπάνα, που θα σε κάνουν να δείχνεις ακόμα πιο κοντή ή τα παντελόνια σωλήνα με φερμουάρ στα μπατζάκια που θα χρειαστεί να κόψεις για να φτάσει στο ύψος σου.
2)Σωματότυπος μήλο: Το πιο σημαντικό στοιχείο για το δικό σου σώμα είναι πού βρίσκεται ο καβάλος του τζιν. Η σωστή θέση είναι στη μέση και όχι πολύ χαμηλά γιατί τα παχάκια στα πλάγια θα είναι αντιαισθητικά.
3)Με παραπανίσια κιλάκια μοιρασμένα ομοιόμορφα: Προτίμησε ένα τζιν σε ίσια γραμμή, σκουρόχρωμο και ελαστικό που θα σε αδυνατίζει και θα δείχνει κομψό. Απόφυγε τα περίεργα σχέδια και τα σχισίματα που αποσπούν το μάτι και σε παχαίνουν.
4)Σωματότυπος αχλάδι: Τα ψηλοκάβαλα παντελόνια είναι ιδανικά για εσένα αφού δείχνουν μικρότερο τον κορμό. Απόφυγε βέβαια τα στρετς παντελόνια που θα τονίσουν τους γλουτούς σου.
5)Αθλητικό σώμα: Ένα ελαστικό τζιν θα αναδείξει το γυμνασμένο σου σώμα. Απόφυγε τα σταθερά παντελόνια που όσο πιο αδύνατη είσαι, τόσο πιο δύσκολα θα εφαρμόσουν σωστά στη μέση σου.
6)Με ψηλά πόδια και αδύνατη: Μπορείς να βάλεις και το πιο στενό τζιν αλλά αξίζει να δοκιμάσεις και το τζιν κολάν που θα αναδείξεις τα προσόντα σου.
7)Σώμα κλεψύδρα: Προσπάθησε να επιλέξεις ένα τζιν με τσέπες πίσω για να μειώσεις το εύρος των γοφών και να κάνεις τις καμπύλες σου να φαίνονται σέξι αλλά όχι τροφαντές...

8)Μόλις γέννησες: Διάλεξε ένα σκουρόχρωμο ελαστικό τζιν που το μπατζάκι να είναι σε ίσια γραμμή και να μην πνίγει τις γάμπες σου.
Πηγή: Womenonly.gr

0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects