Nassos Ntotsikas S/S 2013It's So Contemporary - Resort

Δύο επιτυχημένα χρόνια έκλεισε ο Nassos Ntotsikas πριν λίγες μέρες και τα γιόρτασε με μια επίδειξη-πάρτυ στο Peeping Tom Bar στη Βούλα. Ο σχεδιαστής φανερά ευδιάθετος, καλωσόρισε τους πάντες προσωπικά και με ένα πλατύ χαμόγελο ανέβασε τη διάθεση πριν ανέβουν τα ντεσιμπέλ της μουσικής και τα καλλίγραμμα μοντέλα στην πασαρέλα. Περάσαμε υπέροχα και ενθουσιαστήκαμε ακόμα μια φορά από το ταλέντο του Νάσου και την effortless chic αύρα που αποπνέουν οι δημιουργίες του.
Η μούσα του για την κολεξιόν, ήταν η θρυλική μορφή του μοντέρνου χορού, η Pina Bausch που μας παραπέμπε στις αέρινες και θηλυκές δημιουργίες του σχεδιαστή που αγκάλιαζαν και κολάκευαν το γυναικείο σώμα.
 
Με δημιουργίες για κάθε τύπο γυναίκας, και για όλες τις ώρες της ημέρας, τα κύρια χαρακτηριστικά της συλλογής ήταν οι ρίγες, τα γήινα χρώματα και το πλεκτό ταιριασμένα άψογα μεταξύ τους σε ένα συνδυασμό κομψότητας. Η γυναίκα 'Nassos Ntotsikas' είναι σίγουρα δυναμική και σίγουρη για τον εαυτό της αλλά πάνω από όλα θηλυκή και αισθησιακή! Τα ρούχα που παρουσιάστηκαν στην επίδειξη είναι ο ορισμός για το ντύσιμο το καλοκαίρι. Minimal και σικ χωρίς υπερβολές, σε απλές γραμμές, διαγράφουν όμορφα το σώμα και δείχνουν διαφορετικά πάνω σε κάθε γυναίκα.
Το χειροκρότημα ήταν εγκάρδιο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης αφού η καλοκαιρινή κολεξιόν Nassos Ntotsikas μπορούσε να ικανοποιήσει το γούστο και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις κάθε γυναίκας.
Ο Nassos Ntotsikas στο τέλος της επίδειξης βαθιά συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο και τους συνεργάτες του, δίνοντας την έναρξη για το πάρτι που συνεχίστηκε μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες και πολλές φωτογραφίες!
O Nassos Ntotsikas εμπνέεται από την Pina Bausch, την θρυλική μορφή του σύγχρονου χορού και δημιουργεί μια ολοκληρωμένη συλλογή πλημμυρισμένη από θηλυκές γραμμές με αναφορές vintage αισθητικής.
Τα γήινα χρώματα κυριαρχούν, δηλώνοντας την καλοκαιρινή διάθεση του σχεδιαστή, με το οικολογικό βαμβάκι να αγκαλιάζει τη σιλουέτα συνδυασμένο με μία παλέτα από παστέλ χρώματα. Μια συλλογή ισορροπημένη αλλά και με κομψές αντιθέσεις, δημιουργίες ακαταμάχητης θηλυκότητας και ραφινάτης δομής, γυναίκες με δυναμική προσωπικότητα που ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος...

Δείτε περισσότερα για τις δημιουργίες του σχεδιαστή στο facebook

1 σχόλια:

  1. Gorgeous looks! :)

    Hayfa
    http://chic-and-cliche.blogspot.com/

    ReplyDelete

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects