ΕΥΚΟΛΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Μπορείτε να φτιάξετε πολύ γρήγορα και εύκολα τα δικά σας σκουλαρίκια με λίγα υλικά και πολύ φαντασία!Το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει και όλοι θα σας ρωτούν από πού τα πήρατε ; )

Σας περιγράφω τα βασικά βήματα για ένα απλό ζευγάρι κρίκων και απο εκεί και πέρα μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας πινελιές..
Θα χρειαστείτε :
-κουμπώματα για σκουλαρίκια (ενδεικτική τιμή 0,10 ευρώ απο το Μοναστηράκι)
-μικρά κρικάκια για να κρεμαστούν οι κρίκοι στα κουμπώματα(από 0,05 ευρώ)
-βέργες βραχιόλια (συμφέρει αντί για να αγοράζεται ξεχωριστά κρίκους)
-χρωματιστές κορδέλες οργάντζα,σατέν ή ό,τι επιθυμείτε -περίπου 1μέτρο ανά ζευγάρι-
-μια καλή υγρή κόλλα διάφανη


Αρχικά περνάτε τα μικρά κρικάκια στα κουμπώματα ..
τα οποία έχετε αποστειρώσει με οινόπνευμα .
Μετά πέρνετε τη μία βέργα και αρχίζετε να τυλίγεται γύρω της την κορδέλα.Για να στερεωθεί καλά η αρχή κολλήστε την κορδέλα και ΄συνεχίστε μόλις έχει στεγνώσει.Τυλίγετε μέχρι το τέλος αργά και με υπομονή για να γίνει ομοιόμορφος ο κύκλος χωρίς να δημιουργούνται κενά.
Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος κολλήστε το τελείωμα  και πιάστε το με ένα μανταλάκι μέχρι να στεγνώσει για να σιγουρευτεί το αποτέλεσμα.
Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία και με τον άλλο κρίκο.Έπειτα όταν πλέον είναι έτοιμοι οι κρίκοι σας περνάτε τα κρικάκια με το κούμπωμα.Αν θέλετε με λίγη ακόμα κορδέλα μπορείτε να στερεώσετε το σημείο που θέλετε να είναι το κούμπωμα κάνοντας έναν διακοσμητικό κόμπο για να το κρύψετε.Έτσι ο κρίκος σας θα είναι σταθερός και με μία εξτρά τσαχπινιά.
Τα σχέδια είνα άπειρα,μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παραπάνω κορδέλες και να 'μπλέξετε' τα χρώματα,να κρεμάσετε με κρικάκια χάντρες και άλλα διακοσμητικά ή να πάρετε κορδέλες με λουλουδάκια και εμπριμέ σχέδια.
Καλή σας διασκέδαση!


1 σχόλια:

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects