ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΑΛΙΤΣΑΣ ΣΑΣ!

Κάντε τις παρακάτω επιλογές και η βαλίτσα σας και θα κλείνει εύκολα και δε θα ξεχάσετε τίποτα πίσω!!
1. Άνετα παπούτσια: Δεν υπάρχουν πιο άνετα και ευκολοφόρετα παπούτσια για το αεροδρόμιο από ένα ζευγάρι δερμάτινα ή suede loafers.Μπαίνουν και βγαίνουν με ευκολία,ώστε να μην καθυστερείς στον σωματικό έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου και δεν σε κουράζουν στο ατελείωτο περπάτημα σου μέσα σε αυτό.Επίσης θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο στις βόλτες για τα αξιοθέατα,όταν θα βρίσκεσαι ήδη στον προορισμό σου,και μην ξεχνάς ότι συνδυάζονται με τα πάντα.

2. Τροχήλατη βαλίτσα: Σίγουρα μια μη τροχήλατη δερμάτινη βαλίτσα είναι πιο κομψή,αλλά δεν ενδείκνυται να την κουβαλάς πολλές ώρες .Ο σοφός άντρας επενδύει στις ρόδες και δη στις βαλίτσες με πολλαπλούς χώρους αποθήκευσης,ώστε το κάθε είδος που κουβαλάς να έχει τον χώρο του.Προσοχή οι ρόδες να είναι από ανθεκτικό υλικό και η λαβή να ταιριάζει στο ύψος σου.

3. V- neck πουλόβερ: Έχε πάντα μαζί σου ένα v-neck
πουλόβερ,τόσο για το a/c της πτήσης όσο και για την διαμονή σου μετά.Μπορείς να το συνδυάσεις με κοστούμι για ένα business meeting,να το φορέσεις με ένα ωραίο πουκάμισο στο dinner σου ή και μόνο του με jeans.

4. Επιχειρηματική στρατηγική: Αν ταξιδεύεις για
δουλειά, έχε μαζί σου ένα και μόνο κοστούμι, το οποίο μπορείς να φορέσεις με πολλούς συνδυασμούς. Σε αυτό θα σε βοηθήσει μια ποικιλία από γραβάτες, κατά προτίμηση μονόχρωμες και οι συχνές αλλαγές στο πουκάμισο. Όταν τελειώσεις με τα meetings σου κράτα το σακάκι από το κοστούμι,φορεσέ το με jeans,χωρίς γραβάτα και είσαι έτοιμος για την νυχτερινή σου βόλτα.

5. Μείωσε το τσαλάκωμα: Την ώρα που πακετάρεις φρόντισε τα πουκάμισα σου να διπλωθούν με τον τρόπο που διπλώνονται στα καταστήματα,και τοποθέτησε τα σε σχήμα 69,ώστε να μην τσακίσουν οι γιακάδες.

6. Στοιχημάτισε στο μαύρο.Το polo t- shirt,..
jeans και blazer στον απογευματινό περίπατο,και με σπόρ κοστούμι στο dinner με την καλή σου.

7. Travel kit: Ακραία απαραίτητο και καθόλου αποκλειστικά γυναικείο προνόμιο, αποτελεί το νεσεσέρ.Τοποθέτησε σε αυτό την οδοντόκρεμα, την οδοντόβουρτσα , το aftershave,την ξυριστική μηχανή,το άρωμα σου,χωρίς να έχεις το άγχος μην ξεφύγει κάποιο από αυτά και σου κάνει τα ρούχα αγνώριστα.
αποτελεί το μπλουζάκι για κάθε περίσταση. Διάλεξε ένα μαύρο,το πλέον πασπαρτού χρώμα και φόρεσε το με βερμούδα ένα σαββατοκύριακο στην παραλία,με



 

0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects