MANICURE ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Μπορείτε να φτιάξετε μια χαρά τα νύχια σας μέσα στο σπιτάκι σας,στα ζεστά,με τις φίλες σας ενώ χαλαρώνετε και μιλάτε και το αποτέλεσμα να μην έχει να ζηλέψει τίποτα απο αυτό ενός επαγγελματία!Απλά κάντε τα εξής..
  1. Πριν ξεκινήσετε δώστε τα χέρια σας μία αίσθηση spa. Βάλτε μία υγρή πετσέτα στο φούρνο μικροκυμάτων για να ζεσταθεί και τυλίξτε τη γύρο από τα χέρια σας. Αφήστε τη μέχρι να κρυώσει. Έπειτα, απλώστε ενυδατική κρέμα χεριών.
  2. Το πιο καλαίσθητο σχήμα νυχιών είναι το εξής: όχι πολύ κοντά, όχι πολύ μακριά, όχι πολύ στρογγυλά, όχι πολύ τετραγωνισμένα. Για να αποκτήσουν τα νύχια σας το κατάλληλο σχήμα ακολουθήστε τη φυσική καμπύλη του δάχτυλού σας. Έτσι τα νύχια θα αποκτήσουν το φυσικό τους σχήμα και δε θα φαίνονται ξένα πάνω στο ίδιο τους το χέρι.
  3. Για να βεβαιωθείτε ότι μετά το λιμάρισμα τα νύχια σας έχουν το ίδιο μήκος και σχήμα βάλτε ένα ένα το κάθε δάχτυλο του ενός χεριού με το αντίστοιχο του άλλου: δείκτης με δείκτη, αντίχειρας με αντίχειρα κ.τ.λ.
  4. Αν τα νύχια σας είναι κιτρινισμένα, εφαρμόστε μία σταγόνα ελαίου λεμονιού ή λεβάντας και απομακρύνετέ το με μία πετσέτα. Το λάδι αυτό θα απομακρύνει τους λεκέδες.
  5. Πριν τη διαδικασία της βαφής μην ανακινείτε βίαια το βερνίκι νυχιών. Αντίθετα, κουνήστε το κυκλικά ανάμεσα στις παλάμες σας για να μην ανακινηθεί απαλά χωρίς να δημιουργηθούν φουσκάλες.
  6. Πριν απλώσετε το μανό σε καθαρά νύχια βυθίστε το βαμβάκι σε ασετόν, περάστε το μουσκεμένο από τα νύχια ένα ένα απαλά κι αφήστε το να στεγνώσει φυσικά. Αυτό θα απομακρύνει κάθε ίχνος σκόνης ή λιπαρότητας.
  7. Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε λεπτές στρώσεις μανό. .. Ξεκινήστε με μία λεπτή στρώση βάσης και αφήστε να στεγνώσει. Έπειτα συνεχίστε με το βασικό σας μανό. Ακολουθήστε την παρακάτω μέθοδο: Απλώστε με το βουρτσάκι πρώτα στη μέση του νυχιού, μετά δεξιά και μετά αριστερά. Μόλις στεγνώσει η πρώτη στρώση, επαναλάβετε τη δεύτερη με τον ίδιο τρόπο.
  8. Όταν στεγνώσει και η δεύτερη στρώση αφαιρέστε το βερνίκι από το δέρμα σας με το ειδικό ξύλινο στικ βουτηγμένο στο ασετόν και διορθώστε τις ατέλειες.
  9. Για να επιταχύνετε τη διαδικασία του στεγνώματος χρησιμοποιείστε πιστολάκι με την προϋπόθεση να είναι ρυθμισμένο στον κρύο αέρα και 30 εκατοστά μακριά από τα νύχια.
  10. Αν πρέπει να φύγετε από το σπίτι και το μανό σας δεν έχει στεγνώσει ακόμα εφαρμόστε culicleoil. Το ειδικό αυτό λάδι πωλείται στα καταστήματα και αποτρέπει τη σκόνη και οτιδήποτε άλλο να κολλήσει στο βερνίκι

0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects