ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SITE ΜΕ ΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ!

Γιατί όταν αγαπάς τα ταξίδια πρέπει να έχεις και το ανάλογο στιλ..
Την σωστή για σένα βαλίτσα,τον χαρτοφύλακα,το νεσεσέρ,τη θήκη του laptop και όλα τα απαραίτητα για να ταξιδεύεις με άνεση,ασφάλεια και μικρές έως μεγάλες δόσεις πολυτέλειας!

Σας παραθέτω τις αγαπημένες μου σελίδες με ταξιδιωτικά είδη από τα πιο οικονομικά μέχρι..τα απλησίαστα!!απλά για να τα χαζέψετε!!

1)http://www.flight001.com/ όλα τα προιόντα είναι χωρισμένα σε κατηγορίες και μάλιστα σε 3 μεγάλες ομάδες :pre- fight, in -flight  και arrival (πριν την πτήση,κατά τη διάρκεια και στην άφιξή σας)

2) http://www.luggagefactory.com/ πολύ μεγάλη ποικιλία από βαλίτσες και κατά καιρούς προσφορές και εκπτώσεις και στα επώνυμα προιόντα (Samsonite)
..

3) http://www.luggagezone.com/  όλες οι γνωστές επωνυμίες σε ένα site!

4)  http://www.luggagepros.com/ με εκπτώσεις σς βαλίτσες Delsey,Samsonite κα πάνω από 60% !!!

5) http://www.ebags.com/department/luggage?sourceid=COMJ0028&AID=10293924&PID=1603540 μου άρεσαν πολύ οι παιδικές βαλίτσες,,η ειδική κατηγορία των γυναικείων τεμαχίων με ιδιαίτερα σχέδια όπως πουά κ.α και η μεγάκη ποικιλία στα χρώματα!

6) http://www.louisvuitton.com/ τα λόγια είναι περιττά...

0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects