ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ SPA

Τα ιαματικά λουτρά αποτελούν θέσεις που διατίθενται για τη συνολική ευεξία μέσα από μια ποικιλία των επαγγελματικών υπηρεσιών που να ενθαρρύνει την ανανέωση του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος. Ανάλογα με το ποιοι είναι οι στόχοι σας, και τι ψάχνετε σε μια εμπειρία spa, θα θελήσετε να ξέρετε τις διαφορές στα ιαματικά λουτρά και τι προσφέρουν. Παρακάτω είναι τα κύρια είδη των ιαματικών λουτρών και παραδείγματα του είδους των υπηρεσιών που θα μπορούσατε να περιμένετε. Για παράδειγμα, αν ψάχνετε για μια απόδραση spa που περιλαμβάνει ανέσεις, θα πρέπει να εξετάσετε τα κρουαζιερόπλοια, τα ξενοδοχεία / θέρετρα και SPA. Αν χρειάζεστε απλά ένα  αποτρίχωση  ή μια μίνι θεραπεία απευθυνθείτε σε day spas.
. (Πηγή: Διεθνής Ένωση Spa .)
1)CLUB  Spa Μια εγκατάσταση της οποίας πρωταρχικός σκοπός είναι η ικανότητα η οποία προσφέρει μια ποικιλία στις  υπηρεσίες spa, με βάση την καθημερινή χρήση.
2)SPA ΣΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ  
Spa πάνω σε ένα κρουαζιερόπλοιο που παρέχουν επαγγελματικά χορηγείται spa συνιστώσες των υπηρεσιών, γυμναστήριο και κέντρο ευεξίας και επιλογές μενού spa κουζίνα.
3)COSMETIC SPA  
Spa που προσφέρει κυρίως αισθητική / καλλυντικά και την πρόληψη / διαδικασίες ευεξίας και υπηρεσίες, όπως περιποιήσεις προσώπου, φλούδες, αποτρίχωση και άλλες μη επεμβατικές διαδικασίες που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της πρακτικής του προσωπικού της, αλλά δεν απαιτούν επί τόπου ιατρική παρακολούθηση. 
4)DAY SPA 
Spa  που προσφέρει μια ποικιλία από  υπηρεσίες σπα στους πελάτες σε βάση καθημερινή χρήση. ΗΛουτροπόλεις προσφέρουν πολλές από τις ίδιες υπηρεσίες και διαδικασίες, όπως τα καλλυντικά ιαματικές πηγές. 
5)DESTINATION SPA  
Spa προορισμού είναι μια εγκατάσταση με κύριο σκοπό την καθοδήγηση των μεμονωμένων spa-θεατών να αναπτύξουν υγιείς συνήθειες. Ιστορικά από επταήμερη διαμονή, αυτή η μεταμόρφωση του τρόπου ζωής μπορεί να επιτευχθεί με την παροχή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος που περιλαμβάνει υπηρεσίες spa, γυμναστήριο σωματικές δραστηριότητες, την εκπαίδευση wellness, υγιεινή κουζίνα και ένα ειδικό προγραμματισμό ενδιαφέρον.
6)MEDICAL SPA
Ένας χώρος που λειτουργεί υπό την πλήρη απασχόληση, επιτόπου εποπτεία ενός εξουσιοδοτημένου επαγγελματία υγείας του οποίου πρωταρχικός σκοπός είναι η παροχή ολοκληρωμένης ιατρικής φροντίδας και ευεξίας σε ένα περιβάλλον που ενσωματώνει υπηρεσίες σπα, καθώς και παραδοσιακά, δωρεάν ή / και εναλλακτικές θεραπείες και θεραπείες. Η εγκατάσταση λειτουργεί εντός του πεδίου εφαρμογής της πρακτικής του προσωπικού της, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει τόσο την αισθητική / καλλυντικά και την πρόληψη / διαδικασιών και υπηρεσιών ευεξίας.
7)MINERAL SPRINGS SPA   pa που προσφέρουν μια επιτόπια πηγή φυσικών ορυκτών, θερμικές ή θαλασσινό νερό που χρησιμοποιείται σε θεραπείες υδροθεραπεία.
 S
8)RESORT / SPA HOTEL  
Spa που  ανήκουν και που βρίσκονται μέσα σε ένα θέρετρο ή το ξενοδοχείο,παρέχουν επαγγελματικά  υπηρεσίες spa, γυμναστήριο και κέντρο ευεξίας εξαρτήματα και επιλογές για φαγητό απο spa κουζίνα. Εκτός από τους ταξιδιώτες αναψυχής, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ταξιδιώτες επαγγελματίες που επιθυμούν να επωφεληθούν από την εμπειρία spa, ενώ  είναι μακριά από το σπίτι. ..
Σε πολλές περιπτώσεις καταφεύγουν  σε  ιαματικά λουτρά-ξενοδοχεία  που επίσης  λειτουργούν ως SPA ημέρας για την τοπική πελατεία και μπορούν  να προσφέρουν ειδικές τιμές για τους ανθρώπους που ζουν στην κοινότητα.

0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects