Love Letters by Ma Li Ya

Καθώς μπαίνουμε σιγά σιγά  σε κλίμα Βαλεντίνου και οι βιτρίνες γεμίζουν καρδούλες είπα να μοιραστώ μαζί σας τη νέα συλλογή της Ma Li Ya , τα γράμματα αγάπης!


Είστε ο κλασικός άνδρας που δεν μπορεί να γράψει ένα γράμμα στην αγαπημένη σας, μια κοπέλα που θεωρεί την κάρτα παλιομοδίτικη ή απλά ψάχνετε έναν πρωτότυπο τρόπο να εκφράσετε την αγάπη σας και τον έρωτά σας?

Η special  “ST.VALENTINES LIMITED EDITION” σειρά της σχεδιάστριας κοσμημάτων κάνει την αγάπη να ταξιδέψει από τον έναν στον άλλο απλά ...σαν message in a bottle!



Το κόκκινο χρώμα της αγάπης πασπαλισμένο με λίγη λάμψη και γκλίτερ σε ένα μπουκαλάκι-κολιέ που σφραγίζεται με τα αρχικά σας..και το μήνυμα ελήφθη!




LOVE IS ALL AROUND WITH MALIYA!!!

Μπορείτε να παραγγείλετε ένα μοναδικό signature piece με τα δικά σας αρχικά και να γιορτάσετε την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου με σούπερ ρομαντική διάθεση και ένα πολύ πρωτότυπο δώρο!


HAPPY VALENTINES!!

Τιμή: 20e (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%)

Για παραγγελίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο facebook : https://www.facebook.com/MaLiYaAccessoriesDesigner Mail: Maliya.fashion@gmail.com

Tel: 6948889688



STYLISHIOUS
Λουκιανού 24, Κολωνάκι, 10675 - 210.7296493 - info@stylishious.com

0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects