United Colours of Benetton Spring 2014

Στην ανοιξιάτικη συλλογή της United Colors of Benetton ξεχωριστή θέση έχουν οι συνδυασμοί διαφορετικών στυλ και τυπωμάτων. Πρόκειται για ένα εξελιγμένο μείγμα κομψών συνδυασμών.



Το βασικό στοιχείο της συλλογής της United Colors of Benetton, που είναι η ποιότητα, συναντιέται, αυτή τη φορά, με την επιθυμία της σύγχρονης γυναίκας για διασκέδαση και δημιουργικότητα. Κομψή και ταυτόχρονα χαλαρή, δυο διαφορετικές γυναικείες πλευρές σε μία!

Στην συλλογή ξεχωρίζει η μεγάλη γκάμα από μοτίβα που θυμίζουν λουλουδάτες ταπετσαρίες εποχής, τα οποία συναντούνται σε φούστες ως το γόνατο, αλλά και jackets που κολακεύουν θηλυκά το σώμα.

Τα αγαπημένα jeans της Benetton, “στολίζονται” με λουλούδια και παστέλ τόνους και συνδυάζονται ιδανικά με καρό πουκάμισα σε σορμπέ αποχρώσεις. Επίσης, θα λατρέψετε τα ανοιχτόχρωμα jean jackets συνδυασμένα με φλοράλ πουκάμισα.

Για μια πιο δυναμική εμφάνιση, δοκιμάστε τα animal prints. Ολόκληρη η σειρά από φλοράλ πουκάμισα ταιριάζει ιδανικά με τα σορτς σε αθλητική γραμμή.

 Τέλος η Benetton προτείνει τα φλοράλ bomber jackets εμπνευσμένα κι αυτά από ταπετσαρίες εποχής και πίνακες.



Τα εμπριμέ είναι η νέα μανία! Βάλτε τα στην γκαρνταρόμπα σας!



https://www.facebook.com/Benetton
http://www.youtube.com/user/benetton
https://twitter.com/benetton_ucb


(Δελτίο τύπου )

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects