ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΑΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΒΡΑΔΙΝΟ

Παρόλο που υπάρχουν μέρες που είστε πολυάσχολες, υπάρχουν και οι μέρες που έχετε διάθεση να πάτε για ένα ποτό ή για ξέφρενο χορό. Εκμεταλλευτείτε το λοιπόν και δώστε στον εαυτό σας ένα διαφορετικό μακιγιάζ από αυτό που είχατε όλη μέρα στην δουλειά.
Από το νεσεσέρ σας δεν πρέπει να λείπουν τα εξής όπλα ομορφιάς: Ρουζ και το πινέλο του, κονσίλερ, βαμβάκια ντεμακιγιάζ, σκιά, πούδρα, βάση προσώπου, κραγιόν ή γκλος και χαρτομάντιλα.


* Ξεκινάμε ανανεώνοντας την πούδρα που ήδη πιθανόν να είχαμε βάλει. Μην ξεχνάτε ότι το σημαντικότερο καλλυντικό είναι το κονσίλερ που κρύβει την κούραση ή το ξενύχτι.
* Με το πινέλο απλώστε λίγο ρουζ στα μάγουλα για υγιές λουκ. Με προσοχή!
* Πρέπει να προσέξετε που θα δώσετε έμφαση στα μάτια ή στα χείλη. Χρειάζεται μέτρο και ισο
ρροπία στο πρόσωπο.
* Αν θέλετε να δώσετε έμφαση στα χείλη, τολμήστε το κόκκινο σε όλους τους τόνους του αλλά και το σάπιο μήλο. Θα σας κάνουν απλά ακαταμάχητη!
* Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που προτιμούν το natural look,..

απλά προμηθευτείτε ένα λιπ-γκλος και μάσκαρα. Τα χείλη σας θα δείχνουν σέξι ακόμα και αν είναι απλά ενυδατωμένα. Η μάσκαρα θα τονίσει το βλέμμα σας ενώ ταυτόχρονα θα παραμείνετε απλή

0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects