ΠΟΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ???

Πόσες φορές δεν τρέχεις να του δείξεις το καινούριο σου απόκτημα με το οποίο τρελαίνονται οι φίλες σου κι εκείνος σου απαντά με κακία.''πόσα έδωσες για αυτό??'' ή...''αυτό ήταν που έκανες έτσι τόσο καιρό?''...και τότε νιώθεις το αίμα σου να ανεβαίνει στο κεφάλι επικίνδυνα!
Να λοιπόν τα κυριότερα ρούχα-αξεσουάρ που δεν αρέσουν στους άνδρες..γενικά λέω έτσι,υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις!

1)Οι Ugg boots
Βολικές, ζεστές, άνετες και πρωτότυπες. Έγιναν μόδα, γέμισαν βιτρίνες και παπουτσοθήκες και... δεν αρέσουν σε κανέναν άντρα άνω των 5 ετών.
Τις θεωρούν κακόγουστες, χοντροκομμένες, την πλήρη «δολοφονία» της θηλυκότητας με λίγα λόγια

2)Τα φαρδιά πουλόβερ
Είναι βολικά, ζεστά και το κυριότερο... αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα καλλίγραμμα πόδια μας, ειδικά αν φοράμε κολάν ή το θεόστενο τζιν μας- και επιπλέον προβάλουν τις καινούργιες μας μπότες, τοποθετώντας τις στο προσκήνιο του ενδυματολογικού συνόλου.
Οι άντρες αδυνατούν να καταλάβουν γιατί όταν έχεις ένα «ενδιαφέρον» μπούστο, πρέπει να είναι τόσο καλά κρυμμένο.

3)Τα ψηλόμεσα παντελόνια
Η μόδα τα έφερε ξανά στο προσκήνιο και πολλές από εμάς τα αγαπήσαμε αμέσως. Είναι βολικά, μακραίνουν το πόδι και το καλύτερο... «συμμαζεύουν» τα πλαϊνά μας παχάκια που τα χαμηλόμεσα παντελόνια έκαναν να εμφανίζονται ακόμα και στις πιο αδύνατες.
Δυστυχώς, η μαμά του τα φορούσε στα νιάτα της όταν ξαναήταν στη μόδα τη δεκαετία του '70 και κινδυνεύουμε να ακούσουμε σχόλια του τύπου «Μου θυμίζεις τη μάνα μου».
Κορίτσια μου... εδώ μπαίνει το πόσο καλή σχέση έχετε με την πεθερούλα και πόσο ένα τέτοιο σχόλιο θα σας ρίξει ή όχι στα πατώματα.

4)Οι τεράστιες τσάντες..

Εμείς βάζουμε μέσα όλα όσα θα μας χρησιμέψουν στο καθημερινό τρέξιμο, από τα σύνεργα του μακιγιάζ μας μέχρι το ταπεράκι με το μεσημεριανό που μας προτείνει η διαιτολόγος ή η μαμά.
Για τους άντρες είναι το «κόκκινο πανί».
Ποια από εμάς δεν έχει ακούσει την θρυλική πλέον ατάκα «Ήθελα να 'ξερα τι κουβαλάς εκεί μέσα... Μετανάστης θα πας και κουβαλάς μαζί όλη την προίκα σου;»

5)Το γούνινο γιλέκο
Το λατρεύουμε, το είδαμε στις πασαρέλες και το ερωτευτήκαμε. Το βάλαμε στην ντουλάπα μας και με τα πρώτα κρύα απολαύσαμε την γλυκιά του ζεστασιά.
Δυστυχώς στα αντρικά μάτια ένα γούνινο γιλέκο είναι μόνο ένας περιττός όγκος που δεν προσθέτει τίποτα στην γυναικεία σιλουέτα.

1 σχόλια:

  1. Θα πω λοιπόν και εγώ την γνώμη μου σαν άντρας.
    α)Οι ugg με αφήνουν παγερά αδιάφορο εξάλλου δεν τις φοράει η δικιά μου.
    β) Το φαρδύ πουλόβερ ου αρέσει αλλά όταν συνδυάζεται με κολάν, σκιννυ κλπ. μου προκαλεί αηδία. Δεν ξέρω αλλά προφανώς το όλο λουκ δεν ικανοποιεί την αισθητική μου.
    3) Ψηλόμεσο παντελόνι. Χμμμ!!! Εξαρτάται.. ! Αν φαρδαίνει αρκετά απο το μηρό ή το γόνατο και κάτω και καλύπτει ακόμη και το τακούνι του παπουτσιού τότε ναι όχι απλώς μου αρέσει με απογειώνει! Αν στενεύει στον αστράγαλο άστο.. το 'χασες.
    4) Οι τεράστιες τσάντες δεν με πειράζουν και επίσης μου αρέσει όταν η γυναίκα κουβάλάει δικά της πράγματα μαζί μου.
    5) Το γούνινο γιλέκο δεν με απωθεί , το θεωρώ χαριτωμένο

    Υ.γ Δεν με χαλάει που τα σκιννυ και κολάν παντελόνια φεύγουν απο τη μόδα γιατί ποτέ δεν υπήρξα λάτρης τους. Αντιθέτως τα φαρδιά και οι καμπάνες με τραβούσαν πάντοτε! Αυτά...!!!!

    ReplyDelete

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects