Triumph Inspiration Award 2012

Ο εδραιωμένος πλέον θεσμός του Triumph Inspiration Award, έρχεται και φέτος, να μας εκπλήξει ευχάριστα. Ο διαγωνισμός έμπνευσης και δημιουργικότητας, γιορτάζει τη χρονιά του δράκου και προσκαλεί τους σπουδαστές από όλο τον κόσμο να εμπνευστούν πάνω στο θέμα «Δράκοι & Πεταλούδες» και να ενώσουν μέσα από τις δημιουργίες τους την ανατολική με τη δυτική κουλτούρα.





Ο ελληνικός τελικός λοιπόν, δε θα μπορούσε, να μην προχωρήσει και αυτός σε καινοτόμες συνεργασίες. Το φαντασμαγορικό show του τελικού θα πραγματοποιηθεί στο μαγευτικό χώρο του Fashion Workshop της Βίκυς Καγιά. Oι εκπλήξεις θα είναι πολλές. Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Ορσαλία Παρθένη, εκτός από μέλος της κριτικής επιτροπής, θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού τις νυφικές δημιουργίες της. Η βραδιά αναμένεται να είναι συναρπαστική για συμμετέχοντες και τους καλεσμένους, σε ένα show γεμάτο από μόδα και celebrities. Χορηγοί της βραδιάς είναι η MAC COSMETICS και τα MODS HAIR, που θα επιμεληθούν τη  εμφάνιση των μοντέλων, το Galaxy Events με τα μοναδικά εδέσματά του και το Kornilios art studio, με την καλλιτεχνική κάλυψη του event....




Πριν από το μεγάλο τελικό και μέσα από τη σελίδα μας στο facebook, Triumph International Greece, θα μπορείτε να βλέπετε τις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων από τον ΑΚΤΟ και το Fashion Workshop, να κάνετε Like και να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα.
 


Τέλος, ο Έλληνας νικητής ή νικήτρια, θα πάρει μέρος στον παγκόσμιο τελικό, που θα λάβει χώρα στη μαγευτική Σανγκάι, μια από τις πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες χώρες στον κόσμο, τη λεγόμενη και ως το «Παρίσι της ανατολής».





 

4 σχόλια:

  1. Έχεις tag! Φιλακια! http://marinaschoice.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Poli endiaferon pragmatika! Likeeeeee!

    ReplyDelete
  3. Βασικά τα λάτρεψα όλα
    mpelaf@gmail.com

    ReplyDelete

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects