Once Upon A Time by Evinhia: Make A Style Statement

Πώς ένα παλιό  δωμάτιο  γραφείο στην Ηλιούπολη έγινε χώρος δημιουργίας, πώς η Βραζιλία έφερε το χρώμα της  και τα υλικά της σε κοσμήματα μοναδικά, πώς μια καλλιτέχνις καταφέρνει να ξεχωρίσει από το πλήθος χειροποίητων που βλέπουμε και μάλιστα εν καιρώ κρίσης ?







Απαντήσεις δια στόματος Evinhia ή Εύη Γκουβά , ιδιοκτήτριας του Once Upon A Time by Evinhia

Μπαίνοντας στο  χώρο της αρχικά νιώθεις ότι μπαίνεις σε ένα μικρό εργαστήρι που έχει φτιαχτεί με μεράκι και φαντασία,ζεστό περιβάλλον ρομαντική διακόσμηση αλλά χωρίς να είναι πολύ φορτωμένο μιας και οι δημιουργίες  μιλούν από μόνες τους και δε χρειάζονται φλυαρίες τριγύρω.

Τη βρίσκω να ετοιμάζει πυρετωδώς τα γούρια για το 2014 και κομμάτια για τα events που θα ακολουθήσουν...

''Η δημιουργία ενός δικού μου χώρου είναι ένα προσωπικό όνειρο..Ξεκίνησα να φτιάχνω κοσμήματα πολύ μικρή πριν από 20 χρόνια όταν δεν υπήρχαν ακόμη τόσα υλικά αλλά δεν το προχώρησα . Σπούδασα διακόσμηση & Συντήρηση Αρχαιοτήτων και έργων τέχνης , έχω κάνει φωτογραφία, ραδιόφωνο και κατασκευή κοσμήματος...και μια μέρα όπως καθόμουν στο facebook μου ήρθε αναλαμπή και είπα : Τώρα είναι η ώρα μου ,είχα ανάγκη τη δημιουργία.''

''Μου αρέσει να μπερδεύω την Βραζιλιάνικη κουλτούρα μου στις δημιουργίες μου , είναι έμπνευση ο χορός της Βραζιλίας ,η μουσική της, τα χρώματά της .Τα κοσμήματά μου είναι ένα καρναβάλι''




-Τί πιστεύεις για τις Ελληνίδες ως προς το στυλ τους?
Θεωρώ γενικά τις  Ελληνίδες  καλόγουστες  απλά θέλουν λίγη ώθηση για να κάνουν τη διαφορά και να μην είναι όλες ίδιες.Νομίζω πρέπει να αρχίσουν να τολμούν πράγματα 



Δεν τη μπορώ τη μαυρίλα, το χρώμα είναι στη ζωή μας, είναι ψυχολογία  δε τη μπορώ τη μουντίλα.

Πάνω σε κάτι σκούρο και ένα κομμάτι να βάλεις με χρώμα ασυνείδητα τραβάς το βλέμμα .
 Εγώ αρχικά διαλέγω την safe επιλογή και της προτείνω να φορέσω ένα statement κολιέ μόνο του χωρίς τίποτα άλλο για να αναδειχθεί και να μην φορτωθεί ,εκείνη όμως μου κάνει την ανατροπή με την πρότασή της : '' Μπορείς να το παντρέψεις με πολύ ωραίες και λιτές λύσεις ,με αλυσίδες για να το κάνεις πιο ροκ για παράδειγμα.

Το δικό μου statement collar by Evinhia , αγαπω απλά!! 
2 τρόποι υπάρχουν για να φορέσεις ένα statement necklace :
 1) μόνο του και δεμένο ψηλά  ή
2) με άλλα πιο λεπτά κομμάτια όπως οι πέρλες ,οι αλυσίδες και δεμένο πιο χαμηλά στο στήθος. ( mix & match)


τέλεια πρόταση από την Evinhia , πέρλες και statement μαζί 
Ένα κολάρο φοριέται από το πρωί ,με ένα T-shirt,σκισμένο τζιν μέχρι και φόρμα και αθλητικά ,είναι πολύ ωραία όλα αυτά μπερδεμένα. Πάντα μου άρεσε να κάνεις patchwork ,εκεί φαίνεται ότι έχεις άποψη .

Το βράδι θέλει πιο πολύ προσοχή γιατί επειδή θέλουμε περισσότερη λάμψη ίσως καταλήξει να είναι κιτς το όλο σύνολο. Μπορείς να φορέσεις ένα πράγμα αλλά να το υποστηρίξεις πολύ καλά.

Υπάρχουν υλικά και υλικά ... και φαντασία με φαντασία .Μια άψυχη χάντρα για άλλους για μένα έχει μια ιστορία.
Ψάχνω υφές ,σχήματα ,φλατ μορφές ,υφές που να σου μιλάνε ,να έχουν μια προοπτική ,δε θα πάρω αυτό που είναι στη μόδα και κυκλοφορεί,ξέρω τι θα επιλέξω και προμηθεύομαι υλικά τόσο από το εξωτερικό όσο και απο την Αθήνα. Έχω στο μυαλό μου ένα project.



Τα σχέδιά της για το μέλλον..
Θελω να διευρύνω τη δουλειά μου , ήδη πουλάω σε χονδρικη σε αρκετα μαγαζια σε ολη την Ελλαδα & αρκετοί πελατες έχουν αναγνωρίσει τη δουλειά μου .
Ονειρό ζωής μου είναι να έχω το δικό μου χώρο ,να μπερδέψω το αξεσουάρ με τη μόδα ,να κάνω ολοκληρωμένες πρότασεις στις γυναίκες που θα έρχονται. Θα προσπαθήσω να φέρω όσο πιο πολύ μπορώ τη Βραζιλία στην Ελλάδα με τις δημιουργίες μου.
Το φο μιζου παντα πιστευα οτι εχει ημερομηνια ληξης , τα υλικα του ειναι μεχρι να λιωσουν, θελω να  ευχαριστηθεις το κομμάτι που θα επιλέξεις ,να το λιώσεις  και μετα να μην το ξαναβαλεις .
Καποια πραγματα ειναι ακριβα αλλα συχνά πιο πολύ κοστίζει το υλικό παρά η προσωπική μου εργασία ,παρόλο που είναι χειροποίητα όλα τα κοσμήματά μου.


Τώρα ετοιμάζω ένα project υπο μορφή workshop 'Did it your way' για τον έναν χρόνο Evinhia. Ένα μικρό εργαστήριο όπου θα έχω έτοιμα κολάρα και η κάθε κοπέλα θα βάζει τα χρώματα που θέλει, τη δική της ταυτότητα με το όνομα της , το απόλυτο χειροποίητο.

Πού μπορείτε να τη βρείτε?
Στη σελίδα της στο facebook  Once upon a time by Evinhia
Στην ιστοσελίδα evinhia.gr

Επίσης θα τη δείτε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο Women in Action http://women-inaction.gr/ σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση για καλό σκοπό  & είστε όλες καλεσμένες!


Υ.Γ Ευχαριστώ την Evinhia πάρα πολύ για την υπέροχη συνέντευξη,που με δέχτηκε στο showroom της και για το δωράκι της.  Έρχονται περισσότερα από το Once upon a time by Evinhia & το Style caramel, μείνετε συντονισμένοι!






7 σχόλια:

  1. πολύ πρωτότυπα και καλοφτιαγμένα!

    ReplyDelete
  2. Πραγματικά υπέροχα!!!! Τα ερωτεύτηκα ♥

    ReplyDelete
  3. Μοναδικές δημιουργίες.. Μπράβο της!! :)

    ReplyDelete
  4. those are very pretty colors and shapes!

    ReplyDelete
  5. Πολύ ωραία ανάρτηση! Τα χω δει τα κοσμήματα της Evinhia, μάλιστα την ακολουθώ στο facebook. Έχει κάτι το διαφορετικό και πολύχρωμο!

    ReplyDelete
  6. Πολύ ωραία παρουσίαση. Συγχαρητήρια.
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    ReplyDelete

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects