7 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ!!!!

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας "Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2", της τελευταίας των περιπετειών του διάσημου μάγου και της παρέας του, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου στην πλατεία Trafalgar του Λονδίνου.
Το καστ της σειράς ταινιών του Harry Potter θα περπατήσει στο κόκκινο χαλί που θα έχει στρωθεί στην ιστορική πλατεία Trafalgar, προτού μεταβούν στην πλατεία Leicester, όπου και θα γίνει η προβολή της ταινίας.
Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Boris Johnson, σε δήλωση του τόνισε ότι η επιλογή της πλατείας Trafalgar έγινε καθώς το δεύτερο μέρος της τελευταίας ταινίας του Harry Potter είναι το φιλμ που αδημονούν να δουν περισσότερο οι Βρετανοί.
Το "Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2", που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Ιουλίου, έχει σκηνοθετήσει ο David Yates...

Οι επτά ταινίες που έχουν γυριστεί μέχρι σήμερα για τις περιπέτειες του Harry Potter, έχουν φέρει εισπράξεις σχεδόν 6,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο box office.

0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects