ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΑΖΙ = ZUMBA!

Η Zumba είναι ένα καινούργιο είδος που ενσωματώνει λάτιν ρυθμούς και εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness που θα σας απογειώσει. Στην πράξη λίγο από salsa, merengue, reaggeton, samba, hip-hop, cha cha, flamenco, αλλά και χορό της κοιλιάς και η γυμναστική γίνεται γιορτή!
Οι ρουτίνες περιλαμβάνουν διαλειμματικές προπονήσεις  όπου αργοί και γρήγοροι ρυθμοί  εναλλάσσονται για να τονώσουν και να σμιλέψουν το σώμα σας, ενώ συγχρόνως καίτε  λίπος. Προσθέτοντας λίγο λάτιν γεύση και ενθουσιασμό στην ανάμειξη έχετε τη Zumbα!!!!
Είναι η διαφορά μεταξύ του "πρέπει" και του "θέλω".Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζουν αυτή την μοναδική εμπειρία .Η Zumba είναι το είδος  άσκησης  που θα θέλατε να κάνετε κάθε μέρα γιατί απλά είναι διασκέδαση.Δυνατή μουσική και απλά βήματα, σχεδιασμένο για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, χορευτικού επιπέδου και φυσικής κατάστασης ,γιατί απλά η  Zumba είναι ένα φοβερά αποτελεσματικό αερόβιο ομαδικό πρόγραμμα, απόλυτα διασκεδαστικό, τόσο που θα σας κάνει να «κολλήσετε» στο πρόγραμμα μέχρι να δείτε αποτελέσματα.
δείτε τα βασικά βήματα στο βίντεο.
.

0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects