ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ!!

Μπήκε η άνοιξη!Και υπάρχει καλύτερος τρόπος να την καλως ορίσουμε από το να προσθέσουμε χρώμα στη ζωή και στο ντύσιμό μας?
Αφήστε τα μαύρα στη ντουλάπα και πειραματιστείτε!Ροζ,μπλε,πράσινο,κίτρινο,μωβ,γαλάζιο...μην τα φοβηθείτε,τολμήστε και θα δείτε πόσο θα βελτιωθεί η ψυχολογία σας!Τα αγαπημένα μου παπούτσια για την άνοιξη πέρα από τα κλασικά σταράκια που με πάνε παντού είναι φυσικά οι πολύ κομψές και άνετες για την πόλη..αν μπορείτε αγοράστε και μπαλαρίνες με χρώματα,εμπριμέ και φλοράλ σχέδια.
Μην ξεχάσετε το χρώμα και στα αξεσουάρ,τα ρομαντικά και boho style κοσμήματα και φουλάρια μαζί με επιμελώς ατημέλητο χτένισμα(την άνοιξη νιώθουμε πιο απελευθερωμένες μιας και ετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι) .Το μακιγιάζ δίνει έμφαση στα ροδαλά μάγουλα,στα γεμάτα χείλη και στα μάτια με σκιές με χρώμα (πράσινο,μωβ,μπλε,καφέ κ.α.) και smoky look...Δείτε τις φωτογραφίες για να εμπενυστείτε!



...

0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects