ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑZ ΤΗΣ ANNE HATHAWAY ΣΤΑ OSCAR!

Η παρουσιάστρια των φετινών  Όσκαρ, Anne Hathaway, αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της makeup artist Kate Lee η οποία επιμελήθηκε το θηλυκό και chic μακιγιάζ της σταρ.
 Η Kate Lee λέει χαρακτηριστικά: «Το look της Anne ήταν εστιασμένο στο βλέμμα, το οποίο τόνισα με μια λεπτή γραμμή μαύρου eyelilner, ενώ για τα χείλη επέλεξα σκούρες αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου».
Για να δημιουργήσει μια ομοιόμορφη βάση, η Kate Lee  χρησιμοποίησε το υγρό φον ντε τεν Chanel Vitalumiere Fluid Makeup στην απόχρωση Limpide και το κονσίλερ της Kanebo Brush Type σε απόχρωση CB 1 Light. Στα ζυγωματικά άπλωσε μερικές πινελιές ρουζ Chanel Powder Blush στην απόχρωση Fresque, το οποίο χάρισε ένα ροδαλό αποτέλεσμα ενώ για να κάνει έξυπνα "κοψίματα" στο πρόσωπο, χρησιμοποίησε την πούδρα του Kevyn Aucoin Sculpting Powder σε απόχρωση Medium.
Για να τονίσει το βλέμμα της Hathaway, η Kate Lee επέλεξε το μαύρο eyeliner της Bobbi Brown σε μορφή τζελ, το οποίο συμπλήρωσε με την σκιά Illamasque στην απόχρωση Brown σε μορφή τζελ, το οποίο συμπλήρωσε με την σκιά Illamasque στην απόχρωση Truth και μερικές στρώσεις μαύρης μάσκαρα Chanel Inimitable. Τέλος, στα χείλη άπλωσε το κραγιόν της Chanel Rouge Coco Lip Color στην απόχρωση Rivoli, στο οποίο έδωσε ματ αποτέλεσμα με μια ελαφριά στρώση πούδρας.

0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects