LIFTACTIV SERUM 10 by VICHY..product review

Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα!!
Εδώ και 2-3 εβδομάδες έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ το Liftactiv Serum 10 από τη Vichy και γι αυτό και είπα να σας μιλήσω για τα αποτελέσματα που έχω ήδη δει..

Αρχικά να διευκρινήσω ότι επειδή είμαι 20 χρονων δεν το χρησιμοποίησα για να δω την αντιγηραντική του δράση αλλά για τις αναπλαστικές του ιδιότητες και τη λάμψη που προσφέρει.


Το χρησιμοπώ κάθε βράδι μετά τον καθαρισμό προσώπου μου και κάποιες φορές το πρωί όταν δεν ξεβάφομαι μετά από βραδινή έξοδο..σπάνια  δηλαδή..ναι ας πούμε...καλά το παραδέχομαι πολλές φορές το αμελώ γι αυτό και το δέρμα μου με εκδικείται και έχει αυτή την όψη..Αλλά το 2012 το έβαλα στόχο να είμαι πιο σωστή με το ντεμακιγιάζ μου..για να δούμε..



Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ στο προιόν είναι η αίσθηση δροσιάς που αφήνει πάνω στο δέρμα ,καθώς και το διακριτικό άρωμα που αφήνει ..Πολλές μέρες που είχα έντονο ερεθισμό στο δέρμα έβαζα λίγη παραπάνω ποσότητα και αμέσως ένιωθα οτι 'καταλάγιαζε' την κοκκινίλα..Λόγω άγχους συχνά βγάζω μικρά εξανθήματα και μιας και το δέρμα μου είναι μεικτό η λιπαρότητα είναι ο χειρότερος εχθρός μου.

εδώ είναι το πριν...


και εδώ το μετά...




νομίζω ότι φαίνεται ότι υπάρχει διαφορά στη λάμψη και αν εξαιρέσουμε τα σημάδια που θα φύγουν μετά την εξεταστική έχει ήδη πολύ καλά αποτελέσματα.


Το έχετε δοκιμάσει κι εσείς?Περιμένω εντυπώσεις!!




10 σχόλια:

  1. You know I like it baby!!!
    Άρα προσφέρει και λάμψη!!! Τέλεια!!

    ReplyDelete
  2. το ειχα κανει και εγω review, ειναι πολυ καλο!
    Miss Starshiny

    ReplyDelete
  3. Πολλά καλά λόγια ακούω για το εν λόγω σέρουμ αλλά λόγω του ότι είναι για πιο ώριμες επιδερμίδες λέω να το δοκιμάσω μετά τα 35!

    ReplyDelete
  4. Gia na pw tin alitheia den eixa ksanakousei gia auto to serum! Alla akougetai poli endiaferon!
    Epi ti eukairia na se enimerwsw oti to blog mou giortazei ta prwta tou genethlia m'ena giveaway! Perna na to deis, ama se endiaferei...

    ReplyDelete
  5. peirazei pou egw anti na koitaw to proion xazeua to mano sou??? poio mano einai? to thelw! den exw katalavei an einai mauro mano me glitter h auto einai to xrwma pou exei to sugkekrimeno mano, alla einai akrivws auto pou psaxnw.
    an thumasai apo pou to phres, pes m k mena na xerw.e?
    den to exw dokimasei to sugkekrimeno proion alla dinei mia apisteuth lamsh sto proswpo sou kai kaluptei kai tis ateleies arketa kala.
    tha perasw apo hondos na to dokimasw k panw m na dw an m aresei!
    thanks gia to review.
    filia polla kopela mou!!

    ReplyDelete
  6. Vichi is definitely one of my favorite brands. I am addicted to their Normaderm cream :)

    ReplyDelete
  7. e den mporousa para na sxoliasw to reply sou sto blog mou, e oxi 1 eurw??? ashmoskonh apo vivliopwleio? eisai thea paidi mou! lew na to dokimasw k egw!!
    thanks gia thn idea, etsi den tha xodepsw ta mallia ths kefalhs mou se mano.

    ReplyDelete
  8. Heard so much about this brand and definitely be checking them out.


    <3 Marina
    Fashion.MakeUp.LifeStyle

    ReplyDelete
  9. Den to exo dokimasei! Den peiramatizomai eukola genika
    gt exo diskoli epidermida k eksairetika euais8iti!Pantos
    ontos fainetai i diafora! Poli kalo ontos!

    ReplyDelete
  10. Κέρδισα το serum σε ένα διαγωνισμό στο FB και έφτασε εχθές. Αν και εγώ δεν είμαι 20 χρονών και πάλι νομίζω είναι για μεγαλύτερες ηλικίες αλλά σκοπεύω να το δοκιμάσω όπως είπες και συ κυρίως για τη λάμψη και τις αναπλαστικές του ιδιότητες. Φαίνεται πολύ καλό!

    ReplyDelete

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects