Grecian Chic -Summer Healing

Την Πέμπτη 15 Μαΐου η Λιάνα Βουράκη μας παρουσίασε στο κατάστημα Liana Vourakis της Βουκουρεστίου, τη νέα καλοκαιρινή συλλογή μεταξωτών φουλαριών Summer Healing, 
που σχεδιάστηκε αποκλειστικά από την ταλαντούχα εικονογράφο Έλενα Ζουρνατζή, συμπληρώνοντας την πρώτη σειρά Evil Eye στο πλαίσιο του επιτυχημένου concept των Grecian Chic μεταξένιων φουλαριών.

Με έμπνευση τον πλούσιο ελληνικό πολιτισμό η ταλαντούχα εικονογράφος σχεδίασε τη Summer Healing συλλογή με  Εvil Eye και ελληνικά μοτίβα, που μας μαγεύουν και μας ταξιδεύουν στον πολύχρωμο κόσμο των αγνών ελληνικών στοιχείων τα μπλε μάτια, τα κοράλλια και λευκά βότσαλα που "αγκαλιάζονται" και πραγματικά εντυπωσιάζουν. 

Οι δημιουργίες των Grecian Chic φουλαριών και της Συλλογής τυπώνονται σε 100% μετάξι. 

Χάρηκα πολύ που μπόρεσα να παρευρεθώ και να δω από κοντά τις δημιουργίες και να μάθω λίγα πράγματα παραπάνω,καθώς καθετι χειροποίητο κρύβει μια ιστορία πίσω του... Πιστεύετε στο μάτι και στο ξεμάτιασμα? Αν δεν γνωρίζετε και πολλά ,ειδικά οι ξένοι που βλέπουν παντού το ματάκι αλλά δεν καταλαβαίνουν με αυτό το μαντήλι θα μάθουν και περί ξεματιάσματος ή...xematiasmatos!(  υπάρχει 'ορισμός' στα αγγλικά).


Τα απίθανα γλυκάκια δια χειρός baskitbaking studio 
(e mail:baskitbakingstudio@gmail.com) 




Την καλοκαιρινή Συλλογή της Grecian Chic σειράς Summer Healing θα τη βρείτε αποκλειστικά στο κατάστημα Liana Vourakis της Βουκουρεστίου (Διεύθυνση καταστήματος: LIANA VOURAKIS, κατάστημα CityLink, Βουκουρεστίου 1, Αθήνα ,τηλέφωνο: 210 3311.027) και την ολοκληρωμένη συλλογή Grecian Chic μεταξωτών φουλαριών θα τη βρείτε στο –www.grecianchic.gr.



0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects