Migato Summer Camp

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μας καλεί να ζήσουμε την κάθε του στιγμή, μαζί με τα μοναδικά σχέδια που παρουσιάζει η MIGATO στην νέα της φωτογράφιση “Summer Camp” .


 H νέα καμπάνια μας μεταφέρει σε ένα καλοκαιρινό προορισμό με αγαπημένους φίλους, όπου το κέφι, η χαλαρή διάθεση και το στυλ έχουν τον πρώτο λόγο.



Η καλοκαιρινή συλλογή MIGATO παρουσιάζει πολλές casual προτάσεις για ένα σωστό urban look. Άνετα φλατ σανδάλια, επιβλητικά gladiators και sporty πλατφόρμες είναι μερικές από τις επιλογές για τη σύγχρονη γυναίκα που ξέρει να τολμά. Μεγάλη είναι η ποικιλία και στα αξεσουάρ της καινούριας συλλογής όπως φάκελοι, backpacks και τσάντες για την παραλία,από υλικά και χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση.



Στην collection MIGATO θα βρείτε επίσης προτάσεις που θα αγαπηθούν και από τον άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει σε κάθε του εμφάνιση. Σανδάλια, loafers, sneakers, boat shoes και εσπαντρίγιες είναι μερικές από τις επιλογές που θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του, χάρη στο στυλ και την άνεση που προσφέρουν.



περισσότερα στο : www.migato.gr

0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects