Συμβουλές για ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας!

Μετά από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά ή τη σχολή, τι καλύτερο υπάρχει από την επιστροφή στο οικείο και ζεστό περιβάλλον του σπιτιού; Η απάντηση φυσικά είναι τίποτα! Εφαρμόστε τις  συμβουλές μας και δώστε στο σπίτι σας χειμωνιάτικη θαλπωρή που σας ζεσταίνει ψυχή και σώμα!1) Χρησιμοποιείτε πάντα ζεστά και «βαριά» υφάσματα το χειμώνα. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε ένα βελούδινο κάλυμμα καναπέ και ασορτί μαξιλαροθήκες!
2) Το ξύλο παραπέμπει σε καταφύγιο, φύση και χειμώνα! Επενδύστε σε μικρά και μεγάλα ξύλινα αντικείμενα και έπιπλα, κατά προτίμηση...

...σε σκούρο χρώμα.
3) Βάλτε πολύχρωμα ή fluffy χαλιά στη μέση του δωματίου. Θα δώσει χρώμα και αίσθηση στο χώρο.
4) Φέρτε από το υπνοδωμάτιο εκείνη την Patchwork κουβέρτα της γιαγιάς. Θα δώσει χρώμα στον μονόχρωμο καναπέ και ζέστη τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
5) Σας αρέσει να διαβάζετε δίπλα από το παράθυρο αλλά κρυώνετε; Αγοράστε ένα από αυτά τα γλυκύτατα ζωάκια που λειτουργούν ως στοπ στον κρύο αέρα που μπαίνει από τα κουφώματα. Θα τα βρείτε παντού (ΙΚΕΑ, καταστήματα παιχνιδιών, κλπ.)
6) Ποιο είναι το άρωμα του χειμώνα; Εκτός από το άρωμα του ξύλου, είναι και η κανέλλα! Φτιάξτε μία δημιουργία με αποξηραμένα λουλούδια και sticks κανέλλας!
7) Ανάψτε το τζάκι με τα ειδικά καυσόξυλα που βγάζουν διαφορετικό χρώμα! Το θέαμα είναι φαντασμαγορικό
tip: μην ξεχάσετε να γεμίσετε το χώρο με κεριά, αρωματικά και μη! Θα δώσουν απαλό φωτισμό αλλά και άρωμα στο σαλόνι σας.

0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects