Rejuvance and Yoga Day at Corpo


Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, νους υγιής εν σώματι υγιή ..και άλλα πολλά ρητά, κανένα όμως τυχαίο. Η καλή σωματική και παράλληλα πνευματική μας κατάσταση μπορεί να μας αλλάξει ,να μας δώσει ζωή. Και για να μην σας τα λέω αυτά έτσι θεωρητικά ,πριν λίγο καιρό μετά από πρόσκληση της Βίλλυς πήγα στο κέντρο άσκησης και ευεξίας Corpo στο Π.Φάληρο για να περάσω ένα πρωινό διαφορετικό από τα άλλα. 
Ξεκινήσαμε με 1 ώρα Hatha Yoga , απίστευτη αίσθηση έχω να σας πω μετά το μάθημα -και πόνο όμως- Τί είναι αυτό είδος yoga αρχικά?( γιατί κ γω δεν γνώριζα). Η Χάθα Γιόγκα περιλαμβάνει κυρίως: σωματικές ασκήσεις Asanas για υγεία και ευρωστία, απλές τεχνικές Pranayama και βαθιά χαλάρωση και περιλαμβάνει: Asanas, Kriyas, Pranayama & Mudras για ξύπνημα της Kudalini, Madra, Βαθιά χαλάρωση, Διατροφή  -πηγή http://www.hathayogascience.gr/i-istoria-tis-xatha-giogka/ -
Δεν είχα ξανακάνει ποτέ μάθημα και ενθουσιάστηκα, τέτοιο stetching είχα καιρό να κάνω και μου άρεσε τόσο που τώρα κάνω 1 φορά τη βδομάδα στο σπίτι με βίντεο από το youtube. Αν είστε τελείως αγύμναστη ή αρχάρια θα νιώσετε πόνο στους καρπούς αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό.
Και βέβαια όταν κάνεις μάθημα με τέτοια θέα δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να σε ηρεμεί...Όταν ο καιρός φτιάχνει τα μαθήματα συχνά μεταφέρονται και στο πάρκο απέναντι στον Φλοίσβο.
Εμπειρία Νο 2 : Rejuvance 
Ή αλλιώς πώς να δείξετε ξεκούραστη, σαν να έχετε κοιμηθεί 10 ώρες και γεμάτη ενέργεια μέσα σε 1 ώρα!
Η Βίλλυ με την ζεν ενέργειά της και τα χεράκια της με ανέλαβε 1 ώρα σε αυτό το πολύ μινιμαλ δωμάτιο και μου εξήγησε τα πάντα σχετικά με το rejuvance για να τα μοιραστώ μαζί σας.
Το rejuvance είναι μια ολιστική θεραπεία μασάζ που ολοκληρώνεται σε 6 συνεδρείες.
Σε κάθε συνεδρεία δουλεύουμε 2 μυικές ομάδες στις περιοχές του προσώπου,του λαιμού, του ντεκολτέ,αυχένα και του κεφαλιού.Ουσιαστικά αποφορτίζει το μυ από την ένταση ,το στρες, ξεμπλοκάρει το μυ από τις τοξίνες ,μην ξεχνάμε ότι το πρόσωπό μας είναι εκτεθειμένο διαρκώς σε εξωτερικούς παράγοντες , και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
*Βοηθά  : Την λιπαρότητα, την ξηρότητα,τους μαύρους κύκλους ,το πρήξιμο ,απαλύνει τις βαθιές ρυτίδες,στον πονοκέφαλο,στο σφίξιμο στο σαγόνι.
Επειδή δουλεύει με την ενέργεια στο σώμα κ τους μεσημβρινούς προκαλεί αίσθηση χαλάρωσης -αυτό σας το εγγυώμαι προσωπικά-
*Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις ηλικίες.
*Δεν εφαρμόζεται σε δέρματα με ακμή σε έξαρση,σε εγκυμονούσες ,θέλει προσοχή σε άτομα με θυροειδή και σε άτομα μετά απο botox/lifting πρέπει να έχουν περάσει 40 μέρες.

Τί μου έκανε πιο πολύ εντύπωση?
Γίνεται σε τελείως καθαρό δέρμα χωρίς κανένα προιόν ,ούτε καν μια απλή κρέμα.
Για μια πλήρη θεραπεία το ιδανικό είναι 6 συνεδρείες δύο φορές το χρόνο με 1 φορά/εβδομάδα 
σ.σ. πρέπει να περάσουν 4 μέρες για να περάσετε στη δεύτερη συνεδρεία καθώς το δέρμα συνεχίζει να'δουλεύει'μόνο του,ενεργοποιείται ένας φυσικός μηχανισμός.

Το rejuvance ξεκίνησε απο έναν Αγγλο θεραπευτή που δούλευε με ηθοποιούς
για να αποφορτίζεται το πρόσωπό τους από τις εκφράσεις .

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας μπορείτε φυσικά να κάνετε μια συντήρηση και να εστιάζετε στα σημεία που θέλετε π.χ στα μάτια.
Επειδή δεν έχει να κάνει με μαλάξεις δε δημιουργεί υπεραιμία και μπορείτε να το κάνετε άφοβα όλες τις εποχές του χρόνου.Αμέσως μετά τη συνεδρία ιδανικά βάζετε ενυδατική κρέμα (αφού το πρόσωπο είναι καθαρό) και πίνετε νερό.Θα δείτε τις επόμενες μέρες ότι το δέρμα σας θα τραβάει και θα 'ζητά' περισσότερο ενυδατικό προιόν.
Αν θέλετε να το συνδυάσετε με άλλες θεραπείες να ξέρετε ότ πρώτα γίνεται ο καθαρισμός ,μετά το rejuvance και σε τρίτο στάδιο κάποια μάσκα ενυδάτωσης ή lifting.Συστήνεται επίσης η συγκεκριμένη θεραπεία πριν αλλά και μετά το χειρουργικό lifting.


Από την πρώτη κιόλας συνεδρεία ,διάρκειας 1 ώρας γεμάτης, θα δείτε καταρχήν διαφορά στο χρώμα της επιδερμίδας σας, θα δείξετε πιο φρέσκια και φυσικά θα νιώσετε τη διαφορά που σταδιακά θα γίνεται ολοένα και πιο εμφανής.

Με το rejuvance αποκτάς καλύτερη επαφή με το
πρόσωπό σου,αρχίζεις να καταλαβαίνεις τις ανάγκες του δέρματός σου και μπορεί π.χ να αλλάξεις
προιόντα περιποίησης 

Μικρά μυστικά για να κάνετε κινήσεις rejuvance στο σπίτι σας :
-Μπορείτε να κάνετε ανοδικές κινήσεις στο μέτωπό σας από το τρίτο μάτι -το κέντρο- προς τα έξω όταν βάζετε την κρέμα σας
-Κάντε κινήσεις 'σιδερώματος' στο δέρμα σας ,π.χ τραβήξτε το δέρμα στη μύτη προς τα έξω
-Κυκλικές κινήσεις πίσω από τα αυτιά
-Μην κάνετε άτσαλες κινήσεις στο πρόσωπό σας *ειδικά στο ντεμακιγιάζ* , ανοδικές ή καθοδικές ,εσωτερικά ή εξωτερικά αλλά πάντα προς μία φορά.

Τί μπορείτε να δοκιμάσετε στο Corpo :
*Μαθήματα Pilates Mat-Concept-Equipment, Hatha Yoga,Vinyasa Flow Yoga,Body Art,Barre a Terre, Spinning, Pre & Post Natal Yoga & Pilates (πρόγραμμα αποκλειστικά για εγκύους έπειτα από συνεννόηση με το studio). 
*Μασάζ & Θεραπείες Σώματος: Rejuvance, Traditional Thai Massage ,Shiatsu,Hot Stone Massage
*Διατροφή : Σε συνεργασία με ειδικό διαιτολόγο μπορείτε να έχετε το δικό σας,εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής. 
Και μια έκπληξη για 5 τυχερούς αναγνώστες!!
5 Τυχεροί θα δοκιμάσουν  1 ομαδικό μάθημα που επιθυμούν δωρεάν μετά από συνεννόηση με το Corpo!
'Οροι συμμετοχής :
1)Κάνετε like στη σελίδα Corpo.gr ΕΔΩ
2) like στη σελίδα του blog εδω
3)  Αφήνετε σχόλιο με ονομα κ ένα email επικοινωνιας

Για 2 ακόμα συμμετοχές μπορείτε να κάνετε κοινοποίηση την ανάρτηση και προσθήκη στους φίλους σας το προφίλ του μπλογκ.
https://www.facebook.com/stylecaramel.blogspot

Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 14/1. 
Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη Βίλλυ, τον Παναγιώτη και το Corpo.gr για την υπέροχη εμπειρία  και φυσικά για το δωράκι που μας προσέφεραν για τους τυχερούς αναγνώστες του blog.

Περισσότερες πληροφορίες στο site του Corpo :  http://www.corpo.gr/
Corpo Studio : Ποσειδώνος 31, Παλαιό Φάληρο
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 210 – 9832348, mob: 6936064904

5 σχόλια:

  1. super!!!! asteropanagou@gmail.com

    ReplyDelete
  2. τέλειοοοο δώροοοο :) michatinoula@gmail.com & pegki dimitriadi

    ReplyDelete
  3. Zωή Σκαρμούτσου zoi-skarmoutsou1995@outlook.com

    ReplyDelete
  4. elinaki1804@hotmail.com ΕΛΙΝΑ ΜΠΟΥΛΟΥΓΑΡΗ

    ReplyDelete

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects