Panos Emporio @ AXDW 2013/2014

Με μια λαμπερή έναρξη ξεκίνησε η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week, αποκαλύπτοντας τις αληθινές τάσεις της μόδας για 14η φορά, για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, .


 Ο Πάνος Παπαδόπουλος, ο Έλληνας σχεδιαστής που διαπρέπει στη Σουηδία και παγκοσμίως με το brand PANOS EMPORIO, έφερε καλοκαιρινό αέρα στην πασαρέλα της AXDW με μοναδικά μαγιό και αέρινες δημιουργίες. Τα βλέμματα των θεατών στράφηκαν στην εντυπωσιακή καλλονή, Ευαγγελία Αραβανή που άνοιξε το fashion show. Η επίδειξη αυτή αποτελεί την 1η επίσημη παρουσίαση της συλλογής PANOS EMPORIO, στην Ελλάδα και συνοδεύτηκε με την παρουσίαση της σειράς των τριών νέων αρωμάτων του οίκου.













Είχαμε την ευκαιρια να γνωρίσουμε τη νέα σειρά αρωμάτων που θα διατίθενται από τον όμιλο Sarantis & θα μπορείτε να βρείτε στα Hondos Center .Πολύ όμορφα αρώματα ,στο press kit που μας έδωσαν το δωράκι μου ήταν το άρωμα goldflower ,μυρίζει υπέροχα & σίγουρα θα με συνοδεύσει στις εξόδους μου!


Σημείωση : όλες οι φωτογραφίες εκτός από τις 2 του studio panoulis, που προέρχονται από το Δ.Τ ,ανήκουν στο style caramel.

1 σχόλια:

  1. para pooli wraies photo! tha ithela kai egw poli na pereytrethw!
    prepei na perases teleia!
    filakiaa

    www.fashionrailways.com

    ReplyDelete

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects