Ma Li Ya : Koh-i-noor ..η πηγή του φωτός γίνεται κόσμημα μόνο για εσάς


Tί συμβαίνει όταν ένας μεγαλειώδης πολύτιμος λίθος, ένα συγκλονιστικό διαμάντι και η μαγευτική ιστορία του αποτελούν την έμπνευση της φετινής συλλογής της Maliya? Μοναδικές δημιουργίες με αέρα..αυτοκρατορικό!




Το Koh-i-noor (ή Kohinoor) γνωστό και ως «Fountain of Light», δηλαδή «Πηγή του Φωτός» έρχεται από την Ινδία και είναι ένα από τα πιο διάσημα, και πολύτιμα διαμάντια στον κόσμο με μακραίωνη ιστορία. Ενα από τα μεγαλύτερα διαμάντια, περνάει από τα χέρια ινδων και Περσων κατακτητών του 15ου αιώνα στον Αγγλικό Θρόνο και στολίζει το στέμμα της Βρεττανίας που φορούσαν μόνο οι γυναίκες. Σήμερα εκτίθεται στον Πύργο του Λονδίνου μαζί με τα υπόλοιπα κοσμήματα της συλλογής The Crown Jewels.




Και.... από το «απλησίαστο» διαμάντι του Αγγλικού Θρόνου στα δικά μας αγαπημένα διαμάντια που θα φορέσουμε by Ma Li Υa.


Η συλλογή «Koh - I - Noor» με οversized statement κοσμήματα και αξεσουάρ παίζει με το φώς, με την λάμψη και τα χρώματα των πολύτιμων λίθων, με καθρέφτες, μέταλλο, και vintage στοιχεία Οι λάμψεις, οι ιριδισμοί, οι αντανακλάσεις και όλα τα χρώματα του φάσματος φωτίζουν τον χειμώνα μας.



Εντυπωσιακά κολλιέ και περιδέραια, μακριά εντυπωσιακά σκουλαρίκια και αυτοκρατορικά δαχτυλίδια δίνουν μοναδική αίσθηση του GLAM όπως προστάζουν οι τάσεις της Μόδας.

2 σχόλια:

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects