ΜΠΟΤΕΣ UGG ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

Καταρχάς να πούμε οτι οι μπότες λέγονται ''αγκ'' και όχι ''ουγκ'' ή τίποτα άλλο..γιατί οι περισσότεροι δεν ξέρουν πώς προφέρεται η λέξη..το έψαξα γιατί είναι καλό να τα λέμε σωστά..
Είναι τα 2 τελαυταία χρόνια  τρέλα αυτό που επικρατεί στην Ελλάδα..γιατί ακόμα και στη μόδα είμαστε πίσω λίγο στις τάσεις..για την ιστορία να πούμε ότι από τις πιο γνωστές επώνυμες που τις φόρεσαν πριν πολύ καιρό είναι η Pamela Anderson στο Baywatch..
Tώρα επειδή κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις και είναι κρίμα να δώσετε τόσα χρήματα σε κάτι που δεν είναι αυθεντικό σας δείχνω πώς να τα ξεχωρίσετε..

Το ύψος: Οι κλασσικές μπότες UGG Australia έρχονται σε δύο ύψη, σε ψηλές και σε κοντές. Οποιοδήποτε άλλο ενδιάμεσο ύψος μαρτυρά μια μη αυθεντική Ugg μπότα!
Το λογότυπο
: Στην αυθεντική Ugg μπότα, δίπλα στο λογότυπο υπάρχει το σύμβολο ®.
Οι ετικέτες: Οι μπότες UGG Australia δεν έχουν ετικέτες στα πλάγια!

Το δέρμα: Οι αυθεντικές Ugg μπότες είναι φτιαγμένες από ένα και μοναδικό υλικό (αυτό είναι δέρμα από την μία πλευρά και μαλακό sheepskin από την άλλη).

Αντίθετα πολλές μη αυθεντικές θα τις αναγνωρίσεις, αφού θα δεις κομμάτια από συνθετικό sheepskin κολλημένα πάνω σε σουέντ ή άλλα κακής ποιότητας δέρματα.

Η προέλευση: H αυθεντικές Ugg μπότες κατασκευάζονται στην Κίνα...
 Έτσι εάν δείτε «Made in Australia», να ξέρετε πως πρόκειται για «μαιμού»!

Η εφαρμογή: Οι μπότες Ugg φτιάχνονται φαρδιές και συνήθως χρειάζεστε μικρότερο νούμερο από αυτό που φοράτε συνήθως.

Η σόλα: Στις Ugg μπότες η σόλα είναι ένα κομμάτι ενισχυμένο, περίπου μισή ίντσα παχύ, ευέλικτο αλλά και σταθερό και έχει το logo ανάγλυφο στο κάτω μέρος της

7 σχόλια:

  1. Oi botes ugg proto emfanistikane kai proto kataskevastikane stin Australia. Opoios loipon kanei agora apefthias apo tin Australia kai anagrafi i tabela epano stin bota Made in Australia, perni tin authentiki bota pou kataskevazoune kai pou poulane oi Australoi edo kai 40 xronia. Einai loipon krimas na vazoume mia tabela "maimou" otan den gnorizoume tin pragmatiki istoria piso apo tin bota ugg.

    ReplyDelete
  2. http://www.lifo.gr/now/world/19783 ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΟΡΑΤΕ!!!

    ReplyDelete
  3. kai gia na eiste sigouri oti einai afthentikes dite pos ftiagnonte tha tis 3exorizete meta pio eukola http://m.lifo.gr/now/world/19783

    ReplyDelete
  4. stia authentikes ta gdernoun zontana

    ReplyDelete
  5. Εχεις απολυτο δικιο γιατι και εμαν με νευριαζουν όταν βλεπω αρθρα με τοσες ανακρίβειες και δεν μπαινουν στον κοπο να τα διασταυρωσουν…Ζω στην Ασυτραλια αρα ξερω κατι περισσοτερο.

    1.UGG είναι τιτλος για ολες τις μποτες που γινοντε απο μαλλι και δερμα προβατου και κατασκευαστηκαν πριν απο 40-50 χρονια για να μην κρυωνουν οι σερφερ…Απλα η πρωτη εταιρια που τις κατασκευασε διεκδίκησε και πηρε την μαρκα ugg R.Η εταιρια αυτή πουληθηκε σε αμερικανους και την μετέφεραν στην Κινα και πλεον δεν θεωρητε και τοσο καλης πιοτητας ως προς την ραφη γιατι παλι απο αληθινο δερμα γινετε.Αρα οι εταιριας ugg australia και νεας ζηλανδιας είναι αυθεντικες και πιο ακριβες γιατι είναι καλυτερης ραφης και πιο δυνατη σολα. Τωρα για την άλλη μουφα το βιντεακι που κυκλοφορει να πως επισης πως ο δημιουργος του παραδεχτηκε πως δεν ηταν για την κατασκευη αυθεντικών μποτων αλλα καποια άλλη μαρκα που γινοταν απο δερμα σκυλου, κτηνωδια.Οταν ειχε βγει ειχε γινει χαμος στην Αυστραλια και εβγαλαν ανακοινωση οι εταιριες και φυσικα το υπουργειο.Στην Αυστραλια εχουν πολύ αυτηρους ελεγχους, γιατι τα ζωα αυτά δεν θανατονονται μονο για το δερμα τους αλλα τα δινουν και για τροφη, θανατώνονται δηλαδη απο κτηνιατρους και όχι με τετοιες κτηνοδιες

    ReplyDelete
  6. sto official site tis ugg australia pantws exei kai ta tria megethi !

    ReplyDelete
  7. sto official site tis ugg australia pantws exei kai ta tria megethi !

    ReplyDelete

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects