Skin Perfection by L'oreal Paris review

Καλημέρα σε όλους!
Δοκιμάζουμε προιόντα και προιόντα στο πρόσωπό μας και όλες αναζητάμε ένα πράγμα με μια λέξη..την τελειότητα.Πριν περίπου ένα μήνα ξεκίνησα να δοκιμάζω τη νέα σειρά της L'oreal  , Skin Perfection, που υπόσχεται ακριβώς αυτό και απευθύνεται σε νεανικά δέρματα.Μιας κ γω ανήκω στην κατηγορία αυτή ( σε λίγο καιρό γίνομαι 23) χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να τη δοκιμάσω και να μοιραστώ την άποψή μου μαζί σας..


Ξεκινώντας από το 'περιτύλιγμα', οι συσκευασίες είναι όλες σε πολύ νεανικό χρώμα ,φούξια -ροζ και λευκό χρώμα και ο ορός με την ενυδατική έχουν γυάλινη συσκευασία,κάτι που μου θύμισε ελαφρώς τις συσκευασίες της Lancome(ανήκουν στον ίδιο όμιλο).  Εκ πρώτης όψεως κανείς δε θα καταλάβει ότι πρόκειται για μια τόσο προσιτή οικονομικά σειρά και αυτό σαφώς συγκαταλέγεται στα θετικά της .

Η σειρά αυτή με κατατεθειμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας αποτελείται από :

  1. Την ενυδατική κρέμα ημέρας για τελειοποίηση της επιδερμίδας 50 ml  στα 11,99 ευρώ. Χρησιμοποιείται κάθε πρωί σε πρόσωπο και λαιμό καλά καθαρισμένα. 


2.    BB κρέμα 5 σε 1  50ml 11,99 ευρώ
Μπορείτε να τη βάζετε μόνη της το πρωί ή μετά την ενυδατική σας κρέμα.



3. Advanced Correcting Serum 30ml (διορθωτικός ορός)  13,99 ευρώ
Ο ορός μπαίνει πρωί και βράδι μόνος του η πριν βάλετε την ενυδατική σας κρέμα. 
Τα συστατικά LR 2412 (χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά από τη Lancome ,άλλος ένας λόγος που μου τη θύμισε) και Perline-P βοηθούν στο τέλειο αποτέλεσμα της επιδερμίδας σε επίπεδο pixel (όπως δείχνει και το διαφημιστικό).



4.Magic Touch Instant Blur 15ml (άμεσο διορθωτικό για ματ αποτέλεσμα) 13,99 ευρώ
 Υπόσχεται λείανση των πόρων και των ατελειών.



και υπόσχεται τελειότητα σε :
-ΠΟΡΟΥΣ 
- ΥΦΗ 
- ΤΟΝΟ

* Ως προς τους πόρους προσωπικά είδα  μια βελτίωση στα μάγουλα και το μέτωπο,αλλά δυστυχώς όχι στη μύτη όπου οι πόροι είναι ένα πρόβλημα.
*Τη μεγαλύτερη βελτίωση την είδα στην υφή του δέρματός μου , το ένιωθα πιο λείο και η διαφορά σε σχέση με προηγουμένως ήταν εμφανής, κάτι που με εξέπληξε θετικά.Όταν σε ρωτούν τί κρέμα χρησιμοποιείς και το δέρμα σου έχει βελτιωθεί το προιόν είναι πετυχημένο.
*Σχετικά με τον τόνο , στις περιοχές που δεν έχω πρόβλημα σημαδιών ακμής , δηλαδή σε μέτωπο και μάγουλα μέχρι το ύψος των χειλιών είδα το δέρμα μου πιο φωτεινό και ξεκούραστο. Στις παρειές όμως και χαμηλά στα μάγουλα όπου έχω τα σημάδια χρειάζεται κάτι πιο δραστικό ,όπως είναι φυσικό. 




Τί μου άρεσε...

  • η συσκευασία : χαρούμενο χρώμα, καλαίσθητες συσκευασίες ,έξτρα ++ η συσκευασία του ορού και της ενυδατικής .
  • η προσιτή τιμή που διευκολύνει την αγορά από το κοινό στο οποίο απευθύνεται.
  • το ελαφρύ ,διακριτικό άρωμα 
  • η επίσης ελαφριά υφή και το απαλό ροζ χρώμα της κρέμας ,σου φτιάχνει τη διάθεση!
  • οι ΒΒ κρέμα βγαίνει σε 2 αποχρώσεις που ταιριάζουν στις περισσότερες επιδερμίδες της μέσης Ελληνίδας.
  • Το Magic Touch Instant blur ( άμεσο διορθωτικό για ματ αποτέλεσμα) είναι ένα ιδανικό προιόν που χρησιμοποιώ μόνο του στο μέτωπο ,τη μύτη και τα μήλα και το δέρμα φαίνεται ματ ,ενυδατωμένο και φρέσκο. Δε χρειάζεται καθόλου μακιγιάζ αλλά δίνει την αίσθηση ότι φοράς ματ πούδρα,το έχω βολευτεί πολύ.

Τα αρνητικά...
  • όσον αφορά στο Magic Touch instant blur (άμεσο διορθωτή για ματ αποτέλεσμα) η συσκευασία είναι πολύ μικρή και δε θα σας διαρκέσει πολύ αν το δέρμα σας έχει θέμα με τη λιπαρότητα όπως εμένα . Σε συζήτηση που είχα και με τη Σίσσυ από το sissisplace.gr  μου είπε και εκείνη ότι σε σχέση με άλλα επαγγελματικά αντίστοιχα προιόντα χρειάζεται περισσότερη ποσότητα για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 
  • Για ένα δέρμα με πιο έντονα/λίγο πιο σοβαρά δερματικά προβληματάκια μην περιμένετε θαύματα. Η σειρά απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος αλλά αν χρειάζεστε κάτι πιο επισταμένο ,π.χ τα νεανικά δέρματα έχουν συνήθως θέματα ακμής κλπ, θα χρειαστείτε και κάποιο άλλο προιόν. 
  • Πολύ ανοιχτόχρωμα δέρματα δε θα βολευτούν την ΒΒ κρέμα λόγω απόχρωσης.
Θα τη συστήσω σε φίλες μου?
Φυσικά και ναι, ήδη έχω πάρει τη ΒΒ κρέμα σε 2 φίλες μου για δώρο, είναι μια πολύ καλή επιλογή και για μια νεαρή κοπέλα που τώρα αρχίζει να ασχολείται με τη φροντίδα του δέρματός της , η σειρά αυτή είναι ιδανική, σε κάνει να θέλεις να τη χρησιμοποιείς λόγω συσκευασίας που έχει μια αίσθηση πολυτέλειας και θα νιώθεις το δέρμα σου ενυδατωμένο ακόμα και αν έχεις από πάνω μακιγιάζ. Νομίζω πως το πιο βασικό που μου αφήνει η σειρά αυτή είναι η όμορφη ,ελαφριά αίσθηση ,ο,τι πρέπει για τις ηλικίες μας.

Για ιδανικά αποτελέσματα θα πρότεινα να χρησιμοποιήσετε αν όχι όλη τη σειρά 2 προιόντα συνδυασμένα . Για παράδειγμα, θεωρώ πως αν έχετε ανάγκη από ενυδάτωση και θέλετε περιποίηση για το πρόσωπό σας το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσετε τον ορό και την ενυδατική ,τα δύο κατ εμέ καλύτερα προιόντα. 
Αν δε θέλετε να αλλάξετε την ενυδατική σας δοκιμάστε τη ΒΒ και στα σημεία που δε θέλετε να μακιγιαριστείτε χρησιμοποιήστε το Magic Touch. 


Έχετε δοκιμάσει τη νέα αυτή σειρά ,πώς σας φαίνεται?

Σημείωση : Τα προιόντα τα παρέλαβα από τη L'oreal Paris για να τα δοκιμάσω ,η άποψη είναι καθαρά προσωπική και η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν αποτελεί διαφήμιση .

4 σχόλια:

  1. Οντως πολύ όμορφη και νεανική συσκευασία!
    Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προς το παρόν...αλλά θέλω να αγοράσω την bb και το serum!

    ReplyDelete
  2. Τέλειο, αναλυτικότατο και κατατοπιστικότατο το ποστ σου! Και ναι, έτσι είναι με το Magic Touch, αλλά ευτυχώς είναι άκρως οικονομικό! Επίσης, πόσο δίκιο έχεις για την Lancome! Δεν το είχα σκεφτεί, αλλά μόλις το διάβασα, συνειδητοποίησα ότι όντως μοιάζουν οι συσκευασίες! Φιλάκιααα!

    ReplyDelete
  3. εχοντας δοκιμασει και λατρεψει το visionnaire,θελω παρα πολυ να δοκιμασω και τον ορο και την κρεμα της σειρας!πολυ ωραιο και full of info το review σου!

    ReplyDelete
  4. Πολύ ενδιαφέροντα τα νέα προϊόντα! Θέλω να δοκιμάσω κάποια στιγμή τον ορό!! Και οι συσκευασίες πανέμορφες! :)

    ReplyDelete

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects